Våpen på fly

«Våpni sine skal mann på vollen ikkje gange eit fet ifrå», står det i Håvamål. Dette er et godt råd, for ifølge VG forsvant Ole Einar Bjørndalens to skiskytterrifler på flyturen ned til Vancouver og OL. Slike ting er en av årsakene til at jeg er allergisk mot å ta våpen med på fly! I tillegg til faren for at de blir ødelagt har de også lett for å «forsvinne» takket være uærlig flyplasspersonell eller rot.

4 tanker om “Våpen på fly

  1. Jan Pedersen

    Jeg veit akkurat hvordan det føles. På veg fra en jaktsafari i Afrika mellomlandet vi i London. Jeg så tilfeldigvis våpenkofferten forsvinne fra flyet (skulle videre med samme fly) og spurtet inn. Møtte massiv vrangvilje, men etter å ha smisket for en frøken av hannkjønn og appelert til morsfølelsen hos en dame av kvinnekjønn (samt donert to armbånd flettet av elefanthale) kom kofferten med neste fly til Gardemoen. Våpenallergi er en utbredt lidelse i engelsk byrokrati.

  2. Luft

    Akk ja. Det er ikke noe uventet dette. Jeg har selv blitt frastjålet våpen på vei til Sør Afrika. Selv om det ‘bare’ var et luft våpen er det fryktelig surt å måtte låne våpen for å få skyte konkurransje. Det må ha vært ansatte på flyplassen som sto bak tyveriet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *