Kategorier
Politikk Svartkrutt og skyting

Storberget er ikke SÅ stor

Justisministeren gikk for fem minutter ut på TV2-nyhetene og meddelte at han ville iverksette registrering av alle lovlig uregistrerte hagler, blant annet for å forhindre vådeskuddsulykker!

Justisministeren gikk for fem minutter ut på TV2-nyhetene og meddelte at han ville iverksette registrering av alle lovlig uregistrerte hagler, blant annet for å forhindre vådeskuddsulykker! Registrerte hagler er som kjent snille, og skyter ikke vådeskudd. Mohahaha!

Er dette rett vei å gå for å få bukt med kriminaliteten? Tror du A- og B-gjengen nå kommer til å strømme til politiet med våpnene sine nå? Sikkert.

Nei, (Stor)berget, fra nå av skal du hete Berget. En ny idiotuttalelse fra deg, og du blir degradert til Lilleberget. Jeg er nå uansett rimelig sikker på at «Stor» er noe du har lagt til selv.

Når var det valg igjen? Mon tro om denne justisministeren er samme mann som jeg skrev om for to innlegg siden?

3 svar til “Storberget er ikke SÅ stor”

«Mon tro om denne justisministeren er samme mann som jeg skrev om for to innlegg siden?»

Æ tror æ dauer av latter selv om resten at teksten er mer enn alvorlig nok.

Det er sørgelig og gir en trist og frustrerende følelse,å måtte erkjenne at folkevalgte devaluerer velgeres intelekt,ved å utgi seg for,i fullt alvor å mene,at slike tiltak vil ha betydning for noe som helst annet enn papiret det er skrevet på.Ja,også de menneskene som har en genuin interesse for å ta vare på og skyte med gamle fine børser da.Frustrasjonen har jo utspring i det faktum, at man ikke har annet valg,enn å ta de som har makten i øyeblikket,på alvor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.