Kategorier
Litteratur Politikk

Harald Sunde ny forsvarssjef

Generalløytnant Harald Sunde ble i dag utnevnt til general og ny forsvarssjef av regjeringen. Sunde er blant historiske interesserte skyttere kanskje er mest kjent som forfatteren av «Norske kammerladningsgeværer og karabiner for Hæren 1842-1877».

KammerladerbokaGeneralløytnant Harald Sunde ble i dag utnevnt til general og ny forsvarssjef av regjeringen. Sunde er blant historiske interesserte skyttere kanskje mest kjent som forfatteren av «Norske kammerladningsgeværer og karabiner for Hæren 1842-1877». Sundes bok er standardverket om norske kammerladere, og et uvurderlig oppslagsverk for kammerladersamlere. Han blir sikkert en god forsvarssjef også.

Dessverre er boka hans utsolgt og nærmest umulig å få tak i, og da er det godt å ha et eksemplar i bokhylla. Ellers er det jo betryggende at det blir noe av folk som skriver våpenbøker også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.