Kategorier
Humor Musikk

I Like Guns!

Sjelden har jeg sett noe mer upolitisk korrekt enn denne musikkvideoen. Musikken er ikke helt min stil, men videoen kan jeg like. Steve Lee er visstnok fra Australia, og der er det ikke en selvfølge å kunne drive med skyting lenger.

Sjelden har jeg sett noe så lite politisk korrekt som denne musikkvideoen. Musikken er ikke helt min stil, men videoen kan jeg like. Steve Lee er visstnok fra Australia, og der er det ikke en selvfølge å kunne drive med skyting lenger.

Sangen ble egentlig skrevet for et famileplate, men som det står på hjemmesiden hans: «When he finished the song, titled «I Like Guns», he realised that maybe it wasn’t going to work on an album full of family songs.» Han hadde muligens rett i det.

Ca. 0:38 inn i videoen skyter han med en to-bånds Enfield. Det liker jeg å se!


Bergen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.