Kategorier
Varia

Alm vs. POD

Da går det ikke uventet mot rettsak i tvisten mellom Alm våpen og villmark AS og Politidirektoratet om heldempede rifler.

Da går det ikke uventet mot rettsak i tvisten mellom Alm våpen og villmark AS og Politidirektoratet om heldempede rifler. Fra alms.no:

«Politiet har i brev mottatt fredag 7. mai pålagt Alm Våpen og Villmark AS å stanse alt salg av heldempede salongrifler da de etter rådføring med politidirektoratet har konkludert med at disse våpna er ulovlige.

Vi er i likhet med en rekke andre spesialister på feltet ikke enige og starter med umiddelbar virkning kampen for å få vedtaket gjort ulovlig i retten. Vi vil også sørge for å holde dere som kunder oppdatert på våre nettsider og igjennom media etterhvert som saken utvikler seg.

I mellomtiden er vi nødt til å forholde oss til politiets vedtak og har derfor innført midlertidig stopp i salg av heldempede salongrifler. Vi beklager dette, men er sikker på at oppholdet blir kortvarig. Ordrer mottas derfor fortsatt og vil bli levert så snart vedtaket er omgjort.»

Jeg håper og tror at POD taper denne saken – spennende blir det uansett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.