Kategorier
Ukategorisert

Første blogginnlegg

Det første innlegget i bloggen som ble startet 9. oktober 2006.

Blogging er så in for tiden at jeg så meg nødt til å lage meg en blogg selv.

Formålet med denne bloggen har jeg ikke tenkt ut enda. Jeg ser for meg at jeg kommer til å blogge om ting som er for snevert til å skrive artikler om, og som ikke passer inn på forumet. Det er mulig at denne bloggen ikke kommer til å bli fullt så svartkrutt-relatert som resten av sidene. Flere vil nok mene at jeg har godt av et lite pusterom fra de greiene der. Vi får se.

Be bald and mighty forces will come to your aid

Øyvind F.

2 svar til “Første blogginnlegg”

Jeg har lest din blogg og finner det intressant . Er det mulig at her kan du eller en stille spørsmål om rokfritt krutt spørsmål.

Når en har semismokless patroner som 9,3×57/360 Rsauer og 8x58RSauer samt 25-20 Single Shot får en jo lyst til se på røkfritt krutt i tilegg til det svarte.

Og ettter min mening burde en eller annen opprette et delelager for de gamle rolling block riflene . Nå fikk jeg spørsmål fra en jeg lagde 12mm Lund patroner til om ny høne til hans eldgamle og velbrukte gevær.

Olav Johan Heidenstrøm

Tja, du må bare stille røyksvake spørsmål, men jeg er neppe den som kan svare på dem. Jeg jobber bare svart 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.