Kategorier
Historie

Middelalderlesning

Jeg har endelig somlet meg til å lage en digital versjon av masteroppgavene min i historie, Leidangen i operativ tjeneste, fra 2005. Den digitale utgaven kan leses her: leidang.svartkrutt.net.

Jeg har endelig somlet meg til å lage en digital versjon av masteroppgavene min i historie, Leidangen i operativ tjeneste, fra 2005. Den digitale utgaven kan leses her: leidang.svartkrutt.net. Designet er ikke helt bra enda, men det er noe jeg får se på når jeg får tid. Planen er også å legge den ut i ett eller annet ebok-format.

2 svar til “Middelalderlesning”

Gratulerer med el-utgave!
Det er riktignok noe eget ved å lese papirutgaven men her åpner det seg muligheter, blant annet blir det lettere å kunne vise til hendelser og kilder på nett.

Mvh Tor Bjarne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.