Kategorier
Svartkrutt og skyting

Comeback som redaktør i NSU

På Norsk svartkruttunions generalforsamling fredag 24. juni 2011 ble jeg valgt til ny redaktør. Jobben består i å redigere medlemsbladet Muskedunderen, holde liv i norsksvartkruttunion.no samt å varme en av stolene i NSUs styre. Jeg har tidligere erfaring som redaktør i perioden 2003–2007, så jeg er godt kjent med jobben.

På Norsk svartkruttunions generalforsamling fredag 24. juni 2011 ble jeg valgt til ny redaktør. Jobben består i å redigere medlemsbladet Muskedunderen, holde liv i norsksvartkruttunion.no samt å varme en av stolene i NSUs styre. Jeg har tidligere erfaring som redaktør i perioden 2003–2007, så jeg er godt kjent med jobben.

Jeg vil forsøke å ta tilbake noe av den linjen jeg hadde tidligere, og vil forsøke å lage et blad med fagstoff, blandet med informasjon fra styre og medlemmer. Målet er at bladet skal være interessant å lese. Kanskje vil det også dukke opp en og annen resultatliste, selv om jeg ikke er tilhenger av at resultater på død og liv må trykkes i et medlemsblad – spesielt ikke i disse internettider.

Men, jeg trenger stoff! Erfaringsmessig er det får som bidrar uten at jeg må ut og svinge redaktørpisken. Derfor kan du bidra med artikler, eller tips til hva du vil lese om. Ta kontakt dersom du har en ide.

Jeg satser på å få første nummer ut i september/oktober.

8 svar til “Comeback som redaktør i NSU”

Gratulerer med vervet!
Det er som du sier opp til medlemmene å sende inn stoff som kan være til glede for Muskedunderens leserskare. Er man i tvil; send inn «alt» så kan redaktøren ha litt å velge i.

Takk for det. Da jeg ble spurt hadde jeg i utgangspunktet tenkt å si nei, men TB klarte på mystisk vis å overtale meg. Det kan godt hende jeg tar kontakt med dere og ber om litt stoff. Lønna er dårlig, men æren derimot …

Gratulerer ja med redaktørtittelen. Nå kommer vell Muskedundren ut igjen i sort/hvit og fine farger? Stoff skal det altids bli en rå med, men kan du ikke lage en mal etter hvert på hvordan (format å sånn) du vil ha det?

Vet ikke helt hva du mener med mal – det er er bare til å sende inn et Word-dokument eller lignende, så ordner jeg resten. Angående farger så er det et kostnadsspørsmål, men jeg skal sjekke litt priser. Jeg synes i hvert fall at forsiden bør ha farger.

Velkommen tilbake, Øyvind .
Fint at du synes det går an å påta deg den jobben igjen .
Ikke barebare å ha slike verv, så jeg bøyer meg ydmykt
i takknemlighet for den som tar den .
En eller annen er jo nesten nøtt til å ha den jobben også,
og med den attityden du skrider til verket,
så borger det for et interessant blad .
Du er vel avhengig av at noen andre sender inn stoff også, kanskje .
Hvis det er noe jeg føler at jeg kan bidra med, så skal jeg så gjøre .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.