Kategorier
Musikk

Myrland Swingers

Av og til dukker det opp gull fra søpla. For et par uker siden gikk ryktene på kontoret om et hittil ukjent amatøropptak av en kollega, la oss kalle ham O. J. Whalestrait, som visstnok skulle inneholde vokale prestasjoner utenom det vanlige.

Av og til dukker det opp gull fra søpla. For et par uker siden gikk ryktene på kontoret om et hittil ukjent amatøropptak av en kollega, la oss kalle ham O. J. Whalestrait, som visstnok skulle inneholde vokale prestasjoner utenom det vanlige. Ryktene viste seg å stemme, for takket være gode kolleger som også hadde sett potensialet fikk jeg raskt tak i både en mp3-fil og en musikkvideo. Siden jeg sitter med tilgang på et organ som kan bidra til å gjøre ukjente band rike og berømte, så vil jeg nå få presentere countryboybandet Myrland Swingers med Country Roads (noe for dere SWS-ere kan jeg tenke meg!)

Jeg betaler godt for et pent bevart eksemplar av CD-en til Myrland Swingers, Western Muralmenning. Den er visstnok bare gitt ut i 50 eksemplarer og er svært sjelden.

Opplysninger om Myrland Swingers, turnedatoer, ukjente plateutgivelser, bootlegs eller generelt sladder tas i mot med takk.

Enjoy!

9 svar til “Myrland Swingers”

Dette var påske musikken sin! Hva med å leie inn bandet til banketten i svartkrutt NM? 😀 Denne versjonen er egentlig bedre enn originalen. Tror det er John Denver som har den.

Genialt, absoutt genialt. Kan MP3’en lastes ned noe sted? Har bandet hjemmeside?

Jeg har ikke funnet hjemmesiden, og skulle også ville ha en mp3. Har dette bandet gitt ut flere sanger?

Det ligger en annen Myrland-sang på youtube. Dersom jeg får klarert det juridiske med rettigheter osv. så kan det hende at Country Roads-mp3-en kan legges ut her. Og nei, jeg tror ikke bandet har hjemmeside. myrlandswingers.no er ledig ennå 🙂

Hvordan går det med mp3’en? Har du satt advokat på saken og fått klarert det juridiske?

Er forresten kritisk til behandlingen av sauen i videoen. Fårikål kal ikke tilberedes i toast jern.

Nå er den lagt ut, se nyheten på forsiden, eller nyhetsarkivet. 🙂

Det er visst med en legendarisk gitarist kalt «lead purple» (han innehar en lilla gitar) i dette myteomspunnede bandet.

John Denver må forresten være flau når han hører denne versjonen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.