Kategorier
Musikk

Shoot to thrill!

I går spilte AC/DC for andre gang i Oslo i år. I april i år var jeg og så dem i Dublin. Det var første gang jeg så dem, og det var jammen meg på tide!

I går spilte AC/DC for andre gang i Oslo i år. I april i år var jeg og så dem i Dublin. Det var første gang jeg så dem, og det var jammen meg på tide! Etter å ha brukt tusenvis av kroner på å først kjøpe alle kassettene, for så å kjøpe alle CD-ene da jeg konverterte til CD-spiller, så er jeg vel det en kan kalle en god kunde av bandet.

AC/DC går liksom aldri av moten. Det har holdt på med det samme i 36 år. De samme riffene, de samme småhumoristiske tekstene og de samme elementene er med: Angus Young i skoleuniform, gitarsolo og strippeshow. Hva mer trenger en?

Her er Whole Lotta Rosie fra Dublin 18. april 2009:

Et par bilder:

AC/DC Dublin

Going down

19

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.