Kategorier
Humor

Øyvind i bikini

Via Ateksts glimrende nyhetssøk fant jeg en gladsak fra 18. april 2005. Saken er fra Klassekampen, og viser hva folk søkte mellom klokken 00:16 og 00:17. Klokken 00:16 er det noen som søker på «Vakre våpen, svart krutt, svartkruttvåpen i krig» – altså boka jeg ga ut i dette tidsrommet i 2005.

Via Ateksts glimrende nyhetssøk fant jeg en gladsak fra 18. april 2005. Saken er fra Klassekampen, og viser hva folk søkte mellom klokken 00:16 og 00:17. Klokken 00:16 er det noen som søker på «Vakre våpen, svart krutt, svartkruttvåpen i krig» – altså boka jeg ga ut i dette tidsrommet i 2005. Minuttet etter er det noen som søker på «øyvind i bikini». Jeg velger å tro at dette er helt tilfeldig …

Ett svar til “Øyvind i bikini”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.