Kategorier
Historie

Følg felttoget i Nord-Trøndelag våren 1940

De med litt historisk ballast vet hva denne datoen betyr. Det er i dag 73 år siden tyskernes angrep på Norge, og i den forbindelse har Trønder-Avisa lansert en multimedial serie som tar for seg krigshandlingene i Nord-Trøndelag våren 1940 dag for dag – et interessant tiltak som det kan være verdt å starte dagen med ukene som kommer.

De med litt historisk ballast vet hva denne datoen betyr. Det er i dag 73 år siden tyskernes angrep på Norge, og i den forbindelse har Trønder-Avisa lansert en multimedial serie som tar for seg krigshandlingene i Nord-Trøndelag våren 1940 dag for dag – et interessant tiltak som det kan være verdt å starte dagen med i ukene som kommer.

Følg med her: Felttoget i Nord-Trøndelag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.