Kategorier
Litteratur

En svart, blytung ordsky

Mye dreier seg om bokskriving for tiden. Jeg kjørte nettopp hele manuskriptet gjennom Wordle, dvs. et program som teller alle ordene – i dette tilfellet rundt 115 000 – og plukker ut de hyppigst brukte. Ifølge Wordle er altså dette From Musket to Metallic Cartridge skal handle om.

Mye dreier seg om bokskriving for tiden. Jeg kjørte nettopp hele manuskriptet gjennom Wordle, dvs. et program som teller alle ordene – i dette tilfellet rundt 115 000 – og plukker ut de hyppigst brukte. Ifølge Wordle er altså dette From Musket to Metallic Cartridge skal handle om:

4 svar til “En svart, blytung ordsky”

For moro skyld leste jeg det linje for linje, med sterkere trykk på de uthevede ordene. Jan Erik Vold, ta deg en bolle! Dette er dikt som sier… Tja… pang?

Hans Larsen, da mann! Hvor er Hans Larsen i ordsamlingen din????? Dette kan umulig bli noen god bok!

Mange vakre ord, og er egentlig glad for at «musket» og «cartridge» kom såpass høyt på listen. Da er i hvert fall tittelen dekkende. Hans Larsen er nevnt én gang – i hvert fall til nå. Det var tydeligvis ikke nok til å komme med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.