Kategorier
Litteratur

Blodsporet til Santa Fe er ute

blodsporet_til_santa_feI dag ble den første boka i nyutgivelsen av Morgan Kane-serien – Blodsporet til Santa Fe – gitt ut. Min artikkel «Colt Paterson – Kanes første revolver» er en del av ekstramaterialet. Den i sin tid nyskapende revolveren er også illustrert på omslaget. Jeg kjøpte nettopp et eksemplar på den lokale Kiwi-en, så den finnes helt sikkert i en butikk nær deg.

Boka har allerede fått gode kritikker. Bokavisens anmelder skriver blant annet:

La meg først berømme forlaget for en skikkelig jobb. Hele innpakningen er profesjonell og gjennomført. Fra morgankane.no til bøkenes utforming og korrektur. På slutten av boken kan vi lese tre essays som utfyller historien. Kjell Hallbings originale tekst fra besøk på de historiske stedene som danner rammen for boken. Historiske fakta om Kanes første revolver. Og Finn Arnesen første artikkel om Morgan Kane og forfatteren bak bøkene, Arnesen var Hallbings redaktør gjennom hele hans forfatterkarriere. […] Boken tilfredsstilte forventningene og anbefales på det varmeste.

NRK omtaler også relanseringen i artikkelen Relanserer Morgan Kane.

Boka inneholder:

  • Jornada de Diablo av Louis Masterson (novelle)
  • Blodsporet til Santa Fe av Louis Masterson
  • Veien til Santa Fe av Louis Masterson
  • Colt Paterson – Kanes første revolver av Øyvind Flatnes
  • Eventyret om Morgan Kane, del 1 av Finn Arnesen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.